πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το χάρτη

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Καραισκάκη 54, Τρίκαλα

Το γραφείο τελετών μας, στα Τρίκαλα, αναλαμβάνει, με συνέπεια, διακριτικότητα και επαγγελματισμό, τη διοργάνωση πένθιμων τελετών. Στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής σας, εκείνες της απώλειας αγαπημένων προσώπων, απευθυνθείτε στο γραφείο μας 24 ώρες το 24ωρο  για τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών.

Με ένα πλήθος υπηρεσιών, το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει για όλα, έως και την τελευταία λεπτομέρεια, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Όλα όσα θέλετε να γίνουν, ώστε να συνοδέψετε τον εκλιπόντα στην τελευταία του κατοικία, με τις τιμές που του πρέπουν, μπορούμε να τα διευθετήσουμε. Αναλαμβάνουμε ακόμα και αποτεφρώσεις, σεβόμενοι τις θρησκευτικές και προσωπικές σας πεποιθήσεις. Κι όλα αυτά, στις πλέον προσιτές τιμές, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες της εποχής μας, ενώ δεχόμαστε και όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, διατηρούμε και βιοτεχνία κηροπλαστικής, όπου κατασκευάζονται κεριά παντός τύπου, και μια μοναδική έκθεση εκκλησιαστικών ειδών.