πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το χάρτη

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Μεσογείων 325

«Κανένας πόνος της ζωής δεν είναι τόσο βαθύς που να μπορεί να συγκριθεί με το θάνατο, αυτόν τον αιώνιο ανταγωνιστή της»
Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής αποτελεί μια επίπονη εμπειρία και ταυτόχρονα μια αντικειμενική πραγματικότητα. Το γραφείο τελετών Χ. Σταυρακάκη-Δ. Τσενεμπής σας στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του πένθους παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν τις απαραίτητες διαδικασίες ενός τέτοιου δυσάρεστου συμβάντος.

Το γραφείο τελετών Χ. Σταυρακάκη-Δ. Τσενεμπής με έδρα το δήμο Παπάγου-Χολαργού δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης τελετών, μνημόσυνων, στολισμών, αποτεφρώσεων και επαναπατρισμών από το 1975 μέχρι και σήμερα με σεβασμό απέναντι στο θλιβερό γεγονός του θανάτου και με γνώμονα τον άνθρωπο που καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Οι υπηρεσίες μας είναι ποικίλες και βασικός σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε τη βαρύτητα που έχει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Η πολυετής πείρα που διέπει την επιχείρηση, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών σε χαμηλές τιμές είναι όλα αυτά που ανέδειξαν το γραφείο μας ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς και οι συνεργάτες μας είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την επικήδεια τελετή και προσφέροντας έτσι στον αποθανόντα την τιμή που του αξίζει.

Εκτός από το κεντρικό μας γραφείο που εξυπηρετεί Παπάγου – Χολαργό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη και υπόλοιπο Αττικής, λειτουργεί και 2ο κατάστημα στο Γέρακα (Λεωφ. Γέρακα 8), εξυπηρετώντας έτσι αποτελεσματικότερα όλες τις περιοχές των Μεσογείων.

Επιπλέον, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού όπου εσείς επιθυμείτε σε προσιτές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στο τελευταίο του «αντίο».

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο και θα είμαστε άμεσα δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε σε ετοιμότητα να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.