πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το χάρτη

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κολοκοτρώνη 13 Πρόνοια, Ναύπλιο

Τηλέφωνο

Το γραφείο τελετών ‘’ΧΡΥΣΙΚΟΣ – ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ’’ ειδικεύεται στην διεκπεραίωση τελετών όλων των κατηγοριών,διαθέτοντας τα απαραίτητα μέσα και τον μοναδικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.
Ο στόλος των οχημάτων αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα,τα οποία χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια ,αλλά και διακριτικότητα,η οποία απαιτείται σε τέτοιες στιγμές.
Όσον αφορά τον τομέα των φερέτρων η επιχείρηση ‘’ΧΡΥΣΙΚΟΣ – ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ’’
Διαθέτει εκθεσιακό χώρο με ευρεία γκάμα φερέτρων,τα οποία είτε είναι εισαγόμενα,είτε ελληνικής κατασκευής και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και διακριτική πολυτέλεια.

Η διαμόρφωση και η σωστή διοργάνωση ενός μνημοσύνου είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό,παρόμοιο με την διεκπεραίωση μιας τελετής.Συνεπώς απαιτείται η κατάλληλη υποδομή,ούτως ώστε μετά την τελετή να ακολουθήσει και ένα εξίσου σωστά δομημένο μνημόσυνο.

Κάθε τελετή όπως και κάθε μνημόσυνο διακοσμείται με διαφόρων μορφών στολισμούς.Η επιχείρηση μας για το λόγο αυτό έχει συνάψει συνεργασία με άριστους επαγγελματίες οι οποίοι εξειδικεύονται στον τομέα αυτό και διαθέτουν την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα μέσα,ώστε να διαμορφώνουν ένα κατάλληλο περιβάλλον ούτως ώστε να αποφορτίζεται το ήδη βαρύ κλίμα,το οποίο επικρατεί σε περιπτώσεις πένθους.