πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το χάρτη

Το γραφείο συνεχίζει την παράδοση του Αλέξανδρου Βαμβακά και μετά από 40 χρόνια, περνάει στη δεύτερη γενιά, στους γιούς του, Δημήτρη & Στέφανο Βαμβακά.

Στοχεύουμε στην άψογη και ποιοτική εξυπηρέτηση, με σεβασμό και επαγγελματισμό, με πλήρες και οργανωμένες υπηρεσίες τελετών σε προσιτές τιμές.

Αναλαμβάνουμε μεταφορά και τέλεση κηδειών, ανθοστολισμούς, γραφειοκρατικές διαδικασίες, στέφανα, θυροκολλήσεις.

Στολισμοί

Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό της εκκλησίας, που είναι από το πιο σημαντικά κομμάτια καθώς αποδίδει τις πρέπουσες τιμές στον εκλιπόντα.

Μεταφορές Σορών

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σωρού από και προς την οικία σας στον ιερό ναό και το κοιμητήριο. Επίσης και την μεταφορά της σωρού σε όλη την Ελλάδα.

Ανακομιδή οστών

Αναλαμβάνουμε την εκταφή οστών και την μεταφορά σε άλλη τάφο ή οστεοφυλάκιο.

Κηδείες – Θυροκόλληση

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις κηδείες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος σε προσιτές τιμές. Η κηδεία ξεκινάει με τον ευπρεπισμό του νεκρού και την περιποίηση του από το έμπειρο προσωπικό και κατόπιν με την οργάνωση της τελετής. Σε όλες τις κηδείες υπάρχει θυροκόλληση αγγελτηρίων.

Στέφανα

Αναλαμβάνουμε τα στεφάνια των κηδειών όλων των ειδών: Στέφανα – σταυρούς Τρίποδα στεφάνια καθώς υπάρχει και συνεργασία με όλα τα ανθοπωλεία της πόλης μας. Τα στεφάνια εκφράζουν τη συμπαράσταση και την στήριξη στην οικογένεια, που βιώνει το πένθος.

Μνημόσυνα

Προγραμματίζουμε έγκαιρα τα μνημόσυνα που επιθυμείτε στην ενορία σας ή στο κοιμητήριο, θυροκολλούμε τα αγγελτήρια καθώς υπάρχει και η δυνατότητα για δημοσίευση στην εφημερίδα, στολισμό εκκλησίας, κόλλυβα και σακουλάκια με το όνομα του νεκρού.

Επαναπατρισμός

Για να παραλάβουμε κάποιον Έλληνα εξωτερικού θα χρειαστούν επιπλέον διαδικασίες ώστε να επιτραπεί η διέλευση του στο Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο. Το γραφείο μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που θα χρειαστούν.