πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το χάρτη

Το γραφείο τελετών του Κωνσταντίνου και της Ελένης Καρρά λειτουργεί ανελλιπώς από το 1978 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο, δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα προκειμένου να είναι σε θέση ο κόσμος να γνωρίζει τις υπηρεσίες και το έργο που προσφέρουμε επί σειρά ετών, με απόλυτο σεβασμό προς τις πένθιμες καταστάσεις που -συχνά- κάνουν την εμφάνισή τους στον εφήμερο ανθρώπινο βίο.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο θάνατος ενός αγαπημένου μας ανθρώπου είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση, από τις πιο επώδυνες που μπορεί κάποιος να βιώσει στη ζωή του. Τα συναισθήματα του πόνου, της θλίψης και της απώλειας κάνουν έντονα την εμφάνισή τους και αισθανόμαστε την ανάγκη να αποχαιρετήσουμε τον άνθρωπό μας τιμώντας τον όπως πραγματικά του αξίζει.

Στο δύσκολο αυτό έργο δεν είσαστε μόνοι σας. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας βοηθήσουμε να αποχαιρετήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γι’ αυτό και βρισκόμαστε διακριτικά στο πλευρό σας. Διοργανώνουμε επικήδειες τελετές, εκταφές, μνημόσυνα, επαναπατρισμούς σορών και αποτεφρώσεις με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ειλικρινέστατη συμπόνοια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι ότι θα εργαστούμε σκληρά, με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής σας. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και οικονομικού κόστους.